Thermon HT Hopper-Heating-Module

Bağımsız Endüstriyel Isıtma Çözümü

Thermon-HT-Hopper-Heating-Module-Industrial-Heating-Heat-Tracing-Systems
PDF

Thermon HT Hazne Isıtma Modülü, titreşime yatkın yüzeylerde güvenilir çalışma için tasarlanmış sağlam, bağımsız bir ısıtma çözümüdür. Performans ve dayanıklılığa odaklanan bir tasarıma sahip bu yüksek performanslı ısıtıcı, özel uygulama gereksinimlerine uyacak şekilde tasarlanmış, inç kare başına 3 watt’a (metrekare başına 4.650 watt) kadar ısı çıkışı sağlama kapasitesine sahiptir. HT modülü, tüm panel yüzeyi boyunca eşit ısı dağılımı sağlayarak çeşitli ayarlarda optimum performansı garanti eder.

Damgalı yüksek sıcaklık INCONEL® ısıtma elemanına sahip paralel devre tasarımıyla desteklenen HT ısıtma modülü, elektrik akımı için birden fazla akış yolu sunarak seri kablo tabanlı tasarımlarda yaygın olan yanma riskini ortadan kaldırır. Isıtma elemanını titreşimden korumak için, ısı akışını modülden ısıtılmış yüzeye yönlendiren bir yastık yalıtım katmanı eklenmiştir.

Sağlam 20 gauge alüminize çelikten üretilen modül, taşıma, kurulum ve çalıştırma sırasında mekanik koruma sağlar. Kaynak sıçramasına, pasa ve yağa karşı dayanıklı olan ısıtıcının bütünlüğü ve performansı etkilenmez. Düşük profilli tasarımı, Thermon’dan temin edilebilen şablon ve montaj kitleriyle hızlı ve sorunsuz kurulumu kolaylaştırır.

Hem sıradan (sınıflandırılmamış) hem de tehlikeli (sınıflandırılmış) alanlarda kullanım için onaylanan HT hazne ısıtma modülü, çok çeşitli endüstriyel ortamlarda güvenilir ısıtma performansı sağlar.

Thermon HT Hopper-Heating-Module Teknik Özellikleri

Maksimum watt yoğunluğu 3 w/in2 (4,650 w/m2)
Besleme gerilimleri 120-600 Vac
Maks. bakım sıcaklığı 800°F (427°C)
Maks. sürekli maruz kalma sıcaklığı
Power-off 1,000°F (538°C)
Minimum kurulum sıcaklığı -40°F (-40°C)

İlgili Thermon Ürünleri