Thermon Heat-Sheet-X Heavy Gage

Tank Isıtmada Yenilikçi Bir Çözüm

Thermon-HeetSheet-X-Industrial-Heating-Heat-Tracing-Systems
PDF

Heat-Sheet-X Heavy Gage tank ısıtma üniteleri, ASTM A240 standartlarına titizlikle bağlı kalarak iki adet 20 gauge, tip 304 paslanmaz çelikten yapılmış, tank ısıtma ihtiyaçları için sağlam bir çözüm olarak duruyor. Dış çevre boyunca sürekli dikiş kaynağı yoluyla kusursuz bir şekilde birbirine kaynaştırılan ve içindeki kesintili dikiş kaynaklarıyla desteklenen bu üniteler, birden fazla akış yolu sağlarken yapısal bütünlük sağlar, böylece tek akışlı tasarımlarda tipik olan iç tıkanma risklerini azaltır.
Güvenilirlik için tasarlanan Heat-Sheet-X Heavy Gage üniteleri, tank duvarı ile arayüz oluşturan yüzeye sertleşmeyen bir ısı transfer bileşiği ile fabrikada uygulanır ve hava boşluklarını ortadan kaldırarak verimli ısı transferi sağlar. 375°F’yi (191°C) aşan uygulamalar için, T-75 ısı transfer bileşiği, üniteleri tank duvarına bağlamadan hemen önce sahada uygulanabilir ve yüksek sıcaklıklarda optimum performansı garanti eder.
Çeşitli ebatlarda mevcut olan ve tankın eğimine uyacak şekilde önceden haddelenmiş olan Heat-Sheet-X Heavy Gage üniteleri, basit kurulumu kolaylaştırır. Paslanmaz çelik boru giriş ve çıkış nozüllerine sahip bu üniteler, giriş ve çıkış borularını ThermoTube® ön yalıtımlı kablolara (besleme borusu) ve kuyruklara (dönüş borusu) bağlamak için kullanılan basit boru bağlantısı sıkıştırma bağlantı parçalarıyla buhar veya diğer ısıtma/soğutma ortamlarını barındırır. ), ayrı olarak satın alınabilir. Dayanıklı yapısı, verimli ısı transfer tasarımı ve çeşitli uygulamalara uyarlanabilirliği ile Heat-Sheet-X Heavy Gage, çeşitli endüstriyel ortamlardaki tank ısıtma gereksinimleri için güvenilir ve çok yönlü bir çözüm sunar.

Thermon Heat-Sheet-X Heavy Gage Teknik Özellikleri

Maks. Çalışma sıcaklığı 500°F (260°C)
Minimum çalışma sıcaklığı -320°F (-196°C)
Maks. işletme basıncı 250 psig (1,136 kPa g)
Maksimum saha test basıncı 375 psig (1,700 kPa g)
Isı transfer katsayısı1 HeetSheet unit to tank wall
20-40 Btu/hr-°F-ft2 (114-227 W/m2-°C)

İlgili Thermon Ürünleri

</p>